Lirik Lagu Inul Daratista – Cucak Rowo

Ku coba-coba melempar manggis
Manggis ku lempar, mangga ku dapat
Ku coba-coba melamar gadis
gadis ku lamar janda ku dapat

Saiki jamane, jaman edan (ye ye ye ye…)
Wong tuwo rabi perawan
Perawane yen bengi nangis wae
amargo wedi karo manuke

Jamane, jamane zaman edan
Wong tuwo rabi perawan
Prawane nek bengi nangis wae
amergo wedi karo manuke

Iki piye? iki piye? iki piye? (ye ye ye ye)
Wong tuwo rabi perawan
Perawane yen bengi nangis wae
amergo wedi karo manuke

Manuke, manuke cucakrowo
Cucak rowo dowo buntute
Buntute sing akeh wulune
Yen digoyang, serr serr
aduh enake

Yen digoyang, serr serr
aduh penake

Yen digoyang, serr serr

Lirik Lagu Inul Daratista – Cucak Rowo

Baca Juga :   Anggun C Sasmi - No Song, Lirik Lagu dan Terjemahan

Leave a Comment

20 − 1 =

Share via
Share via
Send this to a friend